Blueline

Seks met collega’s, voormalige en zelfs vrienden — Dat is wat je het vaakst in erotische dromen en mannen ziet, en vrouwen. Dit schrijft vardenafil de editie van metro, met verwijzing naar de studie van de http://peaceroadbalkans.com/the-giant-marketing-opportunity-youre-missing/ Illicitcounters van de Site.

1000 mannen en 1.000 vrouwen namen deel aan de enquête. Vrouwen op de 1e plaats — Erotische dromen over seks met een vriend (vriendin), maar mannen droomden meestal van seks met de eerste. Dit werd vermeld met 92% van de respondenten. Om vergelijking te vergelijken, vrouwen seks met voormalige droom slechts in 54% van de gevallen.

De tweede populairste onder mannen erotische slaap — Dit is wanneer er iets misgaat tijdens seks (76%). In de drie leiders omvatten ook dromen over orgieën (72%). Vrouwen hebben zulke dromen alleen op de 9e plaats. Hun tweede positie bezet seks met een collega (68%), en op de derde plaats — Seks met een vreemdeling (62%).

Over het algemeen bleken erotische dromen vrij populair te zijn — Ze worden regelmatig 93% van de respondenten gezien. Een kwart van hen werd verteld dat dergelijke dromen om de paar dagen zouden dromen.

Jessica Leonid, expert op relaties en seks, zegt dat vrouwen vaker in een droomseks zien met een geliefde (misschien iemand die ze in het geheim zijn), maar mannen hebben de neiging de beste momenten uit het verleden te onthouden (omdat ze in de zonen van de eerste).

Hier zijn de top 10 populaire erotische dromen:

Onder vrouwen:

— Seks met vriend
— Seks met collega
— Seks met een vreemdeling
— Seks met de huidige partner
— Slaap over hoe de partner verandert
— Seks met voormalig
— Seks met beroemdheid
— Seks met de baas
— Orgie
— Seks met iemand haat

Bij mannen:

— Seks met voormalig
— Seks wanneer er iets misgaat
— Orgie
— Seks met beroemdheid
— Seks op een openbare plaats
— Slaap over hoe de partner verandert
— BDSM
— Seks met collega
— Seks met vriendin
— Seks met een vreemdeling

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *