Blueline

Smering maakt van verschillende materialen: water, olie, siliconen. Water – de veiligste, als u condooms gebruikt. Bovendien zijn ze gemakkelijk te spoelen van alle oppervlakken.

Siliconenvet is perfect voor vergaderingen in de douche of het zwembad, evenals anale seks. Ze blijft langer dan glad en wordt niet onmiddellijk afgespoeld na seks. Minus – kan het condoom bederven, dus kies een andere manier van anticonceptie.

Dus, hier is het gebruik van smeermiddel.

een. Voor seks

Ja, het smeermiddel kan tijdens het voorspel worden toegepast. Laat hem een ​​beetje smeermiddel op de palm knijpen en je de nodige percelen verspreiden.

2. Verwarming massage

Het belangrijkste is om de partner te waarschuwen. Er zijn geen andere regels – SOGRAY in handen en aan de slag. Kruidig ​​moment: Breng een beetje smeermiddelen aan op de tepels, games met hen zullen op een nieuw niveau komen!

3. Op hem

Breng een beetje smeermiddel aan op zijn kruis en raakt voorzichtig je vingers aan.

4. Zelfvoldaanheid

Ja, zelfs dit soort plezier kan worden verbeterd door smering. Een gewone lotion die op de handen wordt toegepast, is mogelijk niet onvoldoende hygiënisch voor een intieme ruimte. Dus goed smeermiddel zal geen pijn doen.

5. Hetzelfde maar met een vibrator

Zeer andere sensaties! Vergeet gewoon niet dat siliconenmering niet op het siliconenspeelgoed kan worden toegepast.

6. Gewone Sex

Het is onmogelijk om hier een fout te maken. Breng het aan op je lichaam, zijn penis en zelfs op een condoom.

kamagra jelly

7. In het condoom

Nu zal niemand zeggen dat het product nummer twee bederven seks. Little smeermiddel binnen – en gevoeligheid zal toenemen. Overdrijf het gewoon niet!

acht. Anale seks

Nodig! Er is geen eigen smeermiddel. En hier https://okosweb.no/den-eneste-guiden-til-plugge-suboxone-schulien/ kunt u gebruiken hoeveel smeermiddel.

9. Orale seks

Klinkt vreemd, maar het is erg belangrijk! We gebruiken vaak om speeksel te smeren, maar het droogt snel. Vet met een aangename geur zoals jullie allebei.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *